> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Двама нови започват с ЦСКА


0
0
109

Поне двама нови футболисти ще обяви ЦСКА до края на следващата седмица, твърди “Топспорт”. Работи се усилено по лятната селекция. Нищо чудно един от тях да е Димитър Костадинов. Халфът на Септември Сф е все по-близо до трансфер при “армейците”. Пролетта 21-годишният футболист игра под наем в Царско село под ръководството на Любо Пенев, който вече е начело на “армейците”. До момента ЦСКА представи само едно попълнение – Йоан Баи.

Отборът трябва да се подсили с опорен халф, където има нужда от още един футболист. Любослав Пенев е в постоянна връзка с хора от ръководството за селекцията. Преговаря се с нови играчи.

Иначе Ел Голеадор събира играчите за лятна подготовка. Това ще се случи утре сутринта на базата на отбора в Панчарево. В събота и неделя футболистите ще преминат медицински изследвания, а тренировките ще започнат от понеделник.
На сбора утре няма да бъдат допуснати медии. Желанието е на треньора Пенев, който държи на базата да няма външни хора. Очаква се през следващата седмица все пак едно от заниманията да бъде открито за медии и фенове.
ЦСКА ще се подготвя на Панчарево до 25 юни, след което лети за Австрия. Там ще бъде втората част от подготовката. Ще се изиграят 4 контроли със силни съперници.

Снимка: ЦСКА

Споделете
0
0

Comments