> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА започва в събота само с един нов, лагер №1 ще е в “Панчарево”


0
0
120 0

ЦСКА започва лятната си подготовка на 12 юни, съобщиха на официалния сайт на клуба. В събота и неделя футболистите ще преминат функционални изследвания, а от понеделник ще се започне с интензивните тренировъчни занимания. През следващата седмица треньорът Любослав Пенев ще даде и пресконференция за медиите.
Първият етап от подготовката ще протече на клубната база “Панчарево”. На българска земя ще се състои най-вероятно една контрола.

После ЦСКА заминава на двуседмичен лагер в Австрия от 25 юни, където са предвидени нови 4 проверки. Засега са потвърдени срещите с немския Вердер и гръцкия шампион Олимпиакос. В момента се водят преговори за още два спаринга със силни съперници.

Тепърва предстоят новини и развитие по селекцията, по която усилено се работи. От първия ден с тима започва новото попълнение Йоан Баи.
Другият нов може да е Димитър Костадинов. Халфът на Септември (София) игра през пролетта под наем в Царско село. Именно треньорът на “армейците” Любослав Пенев тогава го взе при “царете”. Пенев иска на “Армията” 21-годишния играч на всяка цена.

0
0