> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов изненадал Домусчиев с оттеглената оставка


28 0

Кирил Домусчиев призна, че е останал изненадан от Боби Михайлов, който си оттегли оставката и така ще довърши мандата си начело на БФС. Собственикът на Лудогорец, който е и член на Изпълкома, твърди, че днес е разбрал за действията на Михайлов, но твърди, че това е доста логичен ход. С него кандидатурата на Димитър Бербатов за президентския пост беше буквално хвърлена в коша.

“Познавайки Боби, мисля, че не е изненадващ ход. В крайна сметка той изчака година и половина да минат всички проверки, дела и т.н, за да стане ясно, че той няма и във футболния съюз няма нарушения и престъпления. Това беше логичен и коректен ход от него да се покаже във времето. Донякъде бях изненада в някаква степен, защото го разбрах днес, но като помислих малко и чух думите му е съвсем логично”, започна Домусчиев.

“Не ме интересува как ще реагират хората извън БФС. Има избори, всеки може да кандидатства, а който бъде подкрепен от клубовете, ще спечели. Разбрахме от председателя на аматьорската лига, че над 350 клуба са подкрепили Михайлов за това му решение. Ако клубовете не те харесват, логично е да подадеш оставка. Един конгрес ще покаже от всичките кандидати, моите уважения към тях, всеки е заслужил, но там е мястото, където се взимат решенията.”

Лично винаги съм бил за конкуренцията, колкото повече има, толкова по-добре за една организация. Колкото повече силни кандидатури има на конгрес, толкова по-добре ще е за футбола. Съответно този, който бъде избран, ще трябва да се доказва. 50 или 60 клуба застават зад Михайлов, като значи, че те го считат за достоен”, коментира още Кирил Домусчиев.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading