> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Докторите стресирали Марадона преди смъртта


0
0
304

Смъртта на футболната легенда Диего Марадона продължава да вълнува милиони фенове по света. В родината му все още разследват обстоятелствата около кончината му на 25 ноември и търсят виновни, а местни медии се добраха до детайли за периода му в болница преди домашното лечение, довело до фаталния край.
Оказва се, че заради шока от лишаването му от алкохола и приема на някои лекарства заради мозъчната си операция, Марадона е трябвало да бъде връзван за леглото.

“Правеха го заради неговата собствена безопасност и тази на околните. Не му даваха да става, за да ходи до тоалетна и му слагаха памперси. Беше под 24-часово наблюдение. В картона му пише, че на няколко пъти се е освобождавал от коланите и се е отнасял враждебно към медицинските сестри и лекарите. Той просто не искаше да се лекува там”, разказват запознати с престоя на Марадона в болницата.

Мiналаа седмица стотици фенове на футболната легенда излязоха на демонстрация в Буенос Айрес с искане за справедливост и изясняване на точните причини за смъртта на Божията ръка. Разследването все още не е определило кой и колко е виновен за кончината му.
Това предизвика недоволството на феновете на Дон Диего, които скандираха: “Кой уби Марадона?” по улиците на града. Към тях се присъединиха съпругата на покойния Диего Клаудия Вилафана и дъщерите му Далма и Джанина. Шествието тогава не мина без напрежение и няколко души бяха арестувани.

https://www.youtube.com/watch?v=YUoPM3LglmU
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments