> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Диего Марадона може и да е убит


0
0
307

Скандалите и разкритията след смъртта на легендата Диего Марадона продължават. Всеки ден се появяват нови изумителни действия от близките на гениалния аржентинец. Оказа се, че личният лекар на Дон Диего – Леополдо Луке, е фалшифицирал подписа му в ключови медицински документи. Аржентински съд установи, че Луке е преправил подписа на Марадона, за да получи достъп до медицинските досиета на пациента.

“Трите листа бяха намерени заедно – това беше нещо много очевидно и много непохватно. Ние потвърждаваме подозренията, което вече имахме относно фалшификация“, се казва в констатациите на експертния съвет. В момента тече разследване срещу лекаря, който е заподозрян за възможно убийство на великия футболист, който си отиде в края на миналата година.

Всеки гледаше към мен, защото знаеше, че аз съм единственият човек, който може да измъкне нещо от Диего. Никой не смееше да влезе в стаята му, аз бях единственият. Игнорирах ме на срещите, искаха ме само за да могат да влизат при него”, защити се Луке. Иначе в тялото на аржентинеца не бяха открити следи от наркотични вещества. Аутопсията обаче е показала, че Дон Диего е имал много заболявания на различни органи.

Наскоро вВластите в Аржентина откриха контейнер с предмети Диего Марадона в склад в покрайнините на столицата Буенос Айрес. Предполагаемата стойност на предметите е между 10 и 40 милиона долара, ако се продадат на търг.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments