> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Звездата на ЦСКА се стреми към Серия А


37 0

Новата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо, който през седмицата отбеляза хеттрик при победата с 4:0 над Ботев Враца за класирането на полуфиналите за купата, няма намерение да остава дълго в България. Той е амбициран да стане национал на Еквадор и някой ден да заиграе в италианската Серия А.

Радостен съм, че съм в ЦСКА. Тук има няколко южноамериканци – Пеняранда, който е венецуелец, Варела – аржентинец, и четирима бразилци. Улеснява ме общуването с тях. Истината за българския футбол е, че е много конкурентоспособен и интензивен. Когато пристигнах, ми трябваше малко време, за да свикна с интензивността, с която се играе в България”, казва Кайседо в интервю за “EcuagolTV”.

В Бразилия не играех много, сега си връщам формата. Всеки ден мисля за националния отбор на Еквадор и винаги, когато говоря с родителите си, им казвам, че знам, че мога да допринеса много за националния отбор. Ако продължавам да се развивам, сигурно ще получа повиквателна. Искам да стигна и до италианската Серия “А”, амбициран е голмайсторът на ЦСКА.

Снимка: ЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading