> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА започва “Армията” през лятото


0
0
245

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира теми, свързани с издигането на нов стадион “Българска армия” в Борисовата градина. Той се надява, че през лятото строежът може да започне.

“Подписа се меморандумът, а към него в приложение е уставът на новото дружество. Той е съгласуван. Следващата ни стъпка е подаване на документите в Търговския регистър и вписването на дружеството от една страна. От друга, по отношение на самия проект, държавата се съгласява, че ние си изпълняваме поетите ангажименти. Буквално се работи по детайлите, за да може проектът да бъде изгладен изцяло и да може да бъде входиран за съгласуване. Надяваме се до лятото да е възможно да се започнат ремонтни дейности на “Българска армия”. Все пак това са процедури, които зависят от това дали веднага ще бъде одобрен този проект. Дали ще се наложи да се допълва, да се изменя. Това зависи от становището на главния архитект на София”, заяви адвокатът пред “Мач Телеграф”.

Ако проектите веднага се приемат и веднага следва следващият, защото това са фази на идеен проект технически проект и работен проект – мисля, че през лятото бихме могли да започнем работа по стадиона. Ние надхвърляме изискванията за идеен проект в България. Нашите партньори работят по този начин. Проектът, който ние изготвяме, е много по-подробен, отколкото всъщност се изисква за одобрение. Обяснили сме, че връщаме 10 000 кв. м. на парка. Тоест, ще се впише изцяло в парковата среда. България има нужда от едно подобно съоръжение. Не само, защото е на ЦСКА, най-титулуваният клуб и най-титулуваната спортна мака в страната, а просто, защото не може да сме единствената държава в Европа, която няма подобен стадион. ММС е поело ангажимент да съдейства, за да можем да движим процедурата. А тя изисква действие и от двете страни”, каза още Трендафилов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx