> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА гони капитана Петър Занев


48 0

За капитана Петър Занев настоящият сезон ще е последен с фланелката на ЦСКА. Според информация на “24 часа” “червеният” клуб и 35-годишният защитник ще се разделят след края на кампанията. Той има договор до края на юни и няма да му бъде предложен нов такъв.

Националът пристигна в Борисовата градина преди 2 г. Преди това той игра близо 12 г. в чужбина – в Испания, Украйна и Русия. За родения в Благоевград Занев има вариант през следващия сезон да се събере с добрите си приятели Станислав Манолев и Николай Бодуров в Пирин. “Орлетата” уверено вървят към завръщане във футболния ни елит.

В последния мач на ЦСКА Занев направи дузпа и бе изгонен, което помогна на Царско село да запише 3 точки, осигуряващи му оставане в Първа професионална лига.
Освен със Занев пък “червените” вървят към раздяла с още един бранител. От “Армията” изглежда ще “отлети” Пламен Гълъбов. Заради изявите си в ЦСКА той дори стигна до участие в националния отбор миналата година, но през тази вече твърде рядко получава място при титулярите.

Снимка: ЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading