> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА с важна стъпка за новия стадион


1
0
1433

ЦСКА направи предпоследна крачка към новия си стадион, след като получи разрешение за реконструкция от Министерството на околната среда и водите, твърди “Блиц”.
То е било подписано в петък сутринта. Ако в тридневен срок няма обжалване, решението автоматично влиза в сила. Въпросният срок изтича в полунощ утре – вторник, в края на работния ден.
Общината вече пусна ЦСКА за новата арена.

Следващата и последна стъпка в дългата процедура е разрешително за строеж. Според източници е много вероятно заключителната процедура да не се бави. Очаква се през септември или октомври първата копка на стадиона най-после да бъде направена.
„Разбира се, всичко това ще се случи, ако няма обжалване до утре. След това ЦСКА ще обяви голямата новина”, уточниха информатори.

Капацитетът на новата “Армия” ще е за 16 000 места. Трибуните са проектирани така, че да има изходи за всеки сектор. Няма да има пътеки. Този подход предоставя по-бързо пълнене на стадиона и евакуация за 8 минути.
Сектор “А” ще бъде монолитна конструкция. Всички останали сектори ще бъдат от сглобяеми елементи. Всички сектори ще бъдат покрити с метална козирка.

От ЦСКА са измислили няколко варианта за да покрият изискванията на УЕФА за паркоместата. Единият е да се използва паркингът до стадион „Васил Левски“ (зад ски пазара), след като общината го прехвърли на спортното министерството.
Друг вариант, който обаче зависи от одобрението на Подробния устройствен план на Борисовата градина, е подземният паркинг под „Капитолия“.

Снимка: ЦСКА

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx