> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

WINBET ще е само спонсор на ЦСКА


0
0
134

WINBET ще бъде само спонсор на ЦСКА. Собственикът на компанията Валтер Папазки няма да взима акции на клуба, стана ясно днес. Букмейкърът се обвърза с тима на Гриша Ганчев за 5 години. Логото на компанията ще е отпред на екипа на “армейците”, като заема мястото на досегашния генерален спонсор А1. Фланелките бяха представени от футболистите Димитър Евтимов, Юрген Матей и Тиаго.

“Изключително се радвам, че днес осъществяваме това продължение на договора с WINBET. Продължаваме с нов 5-годишен договор. Това е знак на ново бъдещо партньорство. Доволни сме от нашите взаимоотношения и с удоволствие ги продължаваме. WINBET става наш генерален спонсор и тяхното лого вече ще бъде на лицевата страна на фланелките. Това е важен знак, както за компанията, така и за нас. Надявам се да продължим нашето партньорство. Това партньорство да бъде залог за израстването на компанията и за нас като футболен клуб.

Що се отнася до параметрите на договора, аз няма да ги коментирам. Ако искат нашите партньори – да го коментират, това е тяхно право. Присъствието на WINBET и другите ни спонсори е от изключително важно в тези трудни времена“, каза изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков.

“Надявам се, да има повече инвестиции в клуба. Положителен знак е, че такава голяма компания проявява интерес към клуба. Хубаво е, когато се обръща внимание на ЦСКА“, заяви треньорът Любо Пенев.

“С оглед на политиката, която води компанията, такъв тип сътрудничество не стои на дневен ред. Ние сме рекламодател и не искаме да влизаме в колаборации с клубовете. Надявам се, че разясних въпроса“, обяви маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.

„WINBET е компания, която се занимава с хазарт, и имаме право да подкрепяме мъжки и женски спорт. Не можем да финансираме юношески турнири или отбори. Вече клубовете решават как ще разпределят средствата си. Отношенията ни прерастват в приятелски, но сме подписали различни договори. Сега вече е бизнес.
Вече пет години си партнираме с ЦСКА. Параметрите по договора няма как да бъдат посочени, защото те са конфиденциални. Това продължаване на нашите взаимоотношения говори за страхотно сътрудничество, а през тези години заформихме и такова приятелство. Щастливи сме, че искат да продължат да работят с нас и за в бъдеще. Стискаме им палци и сме зад тях. Дано да постигнат успехи както в България, така и в Европа”, каза още Иванова.

Споделете
0
0

Comments