> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сделката е факт: Папазки и WINBET влизат в ЦСКА


0
0
186

Сделката е факт. Валтер Папазки и WINBET влизат в ЦСКА. От букмейкърската компания обявиха, че ще дадат съвместна пресконференция с футболния клуб, на която ще обявят новото си партньорство.
Тя ще се състои утре от 12.00 чеса в Гранд хотел София. На нея ще присъстват изпълнителният директор на “червените” Пламен Марков, маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова и старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.

Ето и съобщението:
ПФК ЦСКА и WINBET имат удоволствието да ви поканят на пресконференция за официалното представяне на новото партньорство между компанията и клуба с участието на Колева-Иванова, Марков и Пенев.
Събитието ще се състои на 23 юни 2021г., сряда, от 12:00 ч., Гранд Хотел София, София, ул.„Гурко“1”, гласи официалното съобщение.

WINBET вече няколко сезона спонсорира “червените”, но не и под формата на генерален спонсор. Сега остава само да стане ясно дали собственикът на компанията Валтер Папазки ще придобие акции в ЦСКА. Около “Армията” се говори, че Гриша Ганчев ще даде 30% от клуба на врачанския бизнесмен. Тази сделка би трябвало значително да повиши бюджета на клуба, който в последните години бе почти изцяло осигуряван именно от Гришата.

Снимка: ЦСКА

Споделете
0
0

Comments