> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА брани Любо Пенев, който разкри, че има доносници на “Армията”


0
0
222

Ръководството на ЦСКА изрази мощна подкрепа към треньора на тима Любо Пенев. “Червените” даже публикуваха официална позиция, с която защитават Ел Голеадор.
По-рано днес той разкри, че на “Армията” има доносници, които получават заплати от Гриша Ганчев, но работят срещу благото на клуба. Оказва се, че “армейците” гласуват доверие на Пенев.

Ето и съобщението:
Армейци,
Собствениците на клуба, цялото оперативно и техническо ръководство, както и всички служители, работещи и милеещи за армейската кауза, искаме да изразим своята огромна и безрезервна подкрепа към старши треньора на тима Любослав Пенев. Всички ние, нито за миг не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна личност като него са правилният избор да бъде начело на ЦСКА.
“Доброжелателите” ни обаче не мислят така. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват… Прекалено са малки и нищожни, за да им обръщаме специално внимание. Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и силно вярваме, че с роден победител като него начело най-доброто за клуба ни тепърва предстои”, обявиха от “Армията”.

“Хора в ЦСКА взимат заплати, но работят срещу клуба! Целта е да няма спокойствие”, обяви по-рано Пенев днес.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx