> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Пенев намери злосторници в ЦСКА


0
0
35

Любослав Пенев е намерил злосторници в ЦСКА. Треньорът разкри, че на “Армията” има служители, които взимат заплати, но работят срещу благото на клуба. Ел Голеадор даде пресконференция преди първия сблъсък от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу латвийския Лиепая в четвъртък. На “Армията” “червените” ще са без трима от футболистите си, като двама от тях са контузени.

“Отборът е вдигнат и стоим много добре. С голямо настроение чакаме утрешния двубой в Европа. Всяка една тренировка за нас е важна. Имаме още една тренировка тази вечер. Не искам да казвам кой ще бъде и кой няма да бъде. Ние сме готвим.
Да, убеден съм, че да. Коментирахме преди няколко дни. Споделихме след мача (с Лудогорец 0:4), че играхме слабо. Това е факт и, че е време да коригираме тези грешки.
Не е не възможно, искам да мине днешната тренировка. Утре отново ще имаме занимание с футболистите. До утрешния мач има много, много време”, започна Пенев.

“Не е редно да го коментирам публично. Предполагам, че и противникът, че чете нашата преса. Не е ок. Основното е, че никога не трябва да подценяваме съперника – познат, непознат, силен, слаб.

Аз работя много спокойно и без напрежение. Със силна психика съм, не ми влияе, ни ми пука. За мен се говорят, пишат много простотии от хора, които не ме познават. Това, което се публикува, е целенасочено и ориентирано към съблекалнята. Ако има футболист с лабилна психика, може да му повлияе. От 4-5 дена излизат различни статии за промени в нашия щаб. Става дума за Кирил Динчев. Той ми се обади преди 10 дена и ми каза: „Старши, искам да напусна, не искам да съм повече част от този треньорски щаб“. Взимаш своите решения, имаш си глава на раменете. Вземи си довиждане с футболистите и продължаваме да работим. Аз съм треньор. Нямам правомощия да уволнявам, да гоня или да назначавам. Занимавам се единствено да работя с отбора. Това е истината. Кирил ще работи в школата. Не мога да накарам насила някой да работи с мен. Ако някой не иска да работи с мен, ок. Продължаваме напред. Коментират се много работи.

Аз се занимавам с това да работя като старши треньор. Прави ми впечатление, че това е умишлено, за да разконцентрира отбора. Даже се е коментирало какви тренировки сме водили и как сме ги правили. Това е информация, филтрирана към журналистите от човек или от хора, които работят в ЦСКА, получават заплати от ЦСКА, но работят срещу клуба и работят само и единствено в свой личен интерес. Тези, които изнасят тази информация, не са от ЦСКА. Първо, не разбират и второ, целта им е коренно различна – да няма спокойствие в съблекалнята на ЦСКА“.

„Аз чувствам подкрепата от ръководството. Напълно съм спокоен. Прекалено се говори, че уволнявам. Няма такова нещо. Между нас не може да се случват такива неща. Всеки, който е в ЦСКА, трябва да работи за каузата ЦСКА. Трябва да бъдем честни, да работим за ЦСКА. Моето мнение е, че ЦСКА е над всички.
Не се притеснявам кога играем като домакини и като гости. Отборът е готов физически. Аз виждам отбора много, много добре. Ние сме наясно и ще се поучим от това, което се случи”, заяви още Пенев.

Снимка: ЦСКА

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x