> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Валтер Папазки влиза в ЦСКА


0
0
147

ЦСКА ще обяви новия си генерален спонсор в близките дни. Името му ще бъде поставено в средата на фланелката. През миналия сезон там стоеше логото на А1, а през новия ще е това на букмейкъра WINBET, твърди Топспорт.
Както е известно, компанията и до момента рекламираше в ЦСКА, но не и като генерален спонсор. Заговори се, че собственикът на букмейкъра Валтер Папазки ще има акции в ЦСКА. Последният и Гриша Ганчев гласят Христо Стоичков да стане президент, но не се знае дали Камата ще пожелае да се върне в България.

Очаква се “червените” да обявят официално името на новия си голям партньор на пресконференция до края на тази седмица. Логото на новия генерален спонсор трябва да е върху екипите за последната контрола, преди която ще бъде официалното представяне на отбора на ЦСКА за новия сезон.
ЦСКА става още по-силен финансово. Целите през сезон 2021/2022 са ясни – титла на България, нова Купа и участие в групите на Лига на конференциите.

Паралелно се разбра, че Ботев Враца най-вероятно ще се подсили с младежкия национал Йоан Бауренски. Халфът ще играе под наем в отбора от ЦСКА през новия сезон. Вероятно от Ботев ще получават занапред играчи от “Армията” по врачанска линия. Както е известно, Валтер Папазки е именно от Враца и е сред спонсорите на местния клуб.

Снимка: Антени

Споделете
0
0

Comments