> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец се е преборил с ЦСКА за суринамеца Пинас


0
0
77

Лудогорец се е преборил с ЦСКА за суринамеца Шакил Пинас. Защитникът е преговарял с техническия директор на “червените” Алан Пардю, но е избрал да парафира с “орлите”.
“Много по-рано Лудогорец се свързва с мен, а след това се появи ЦСКА. Говорих с Алан Пардю, защото се познаваме от престоя му в Холандия. Трябваше да се отнеса с уважение към него, познаваме се добре, но моето желание беше да съм в Лудогорец, защото това е най-големият клуб в България”, обяви Пинас по време на представянето си като играч на “орлите”. Той получи фланелката с №6 от техническия директор Козмин Моци.

“Радвам се изключително много, че съм тук. Всичко започна преди година и половина, когато за първи път имахме контакт с Лудогорец. Тогава дойде първата оферта към мен. В този момент обаче откупуването ми от бившия ми клуб бе трудно. След изтичането на договора имаше ново обаждане от Лудогорец и съм щастлив, че в крайна сметка дойдох тук”, заяви Пинас.

“Знам какви са амбициите на отбора. Искам да постигна успехи с клуба. Искам да играя в Европейските клубни турнири с този отбор. Няколко пъти говорих със Серджио Падт и Елвис Ману, а преди това знам, че тук са играли Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, но с тях не съм говорил, тъй като исках всичко да е официално преди да говоря с тях“, допълни още бранителят.

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци коментира лятната селекция на отбора по време на представянето на най-новото попълнение в отбора Шакил Пинас. “Няма да дойдат още много футболисти. Вече имаме 25-26 играчи. Ако се стигне до консенсус с някои добри футболисти, може би ще вземем още един или двама нови до края на трансферния прозорец. Но аз мисля, че имаме много футболисти, всички са добри и ще разчитаме на всеки от тях”, обясни бившият защитник.
Той призна, че е възможно да има и изходящи трансфери. “Не искаме да се разделяме с нито един играч, но сме отворени да изслушаме всяка добра оферти”, допълни директорът.

Снимка: Лудогорец

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x