> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Грьонинген отказа да продаде Падт на Лудогорец


0
0
372

Грьонинген отказа да продаде на Лудогорец вратаря Серджио Падт. По този начин бившият национал на Нидерландия ще довърши сезона в настоящия си отбор и едва от лятото ще се присъедини към българския шампион, с който има предварително сключен договор. Това потвърди техническият директор на Грьонинген Марк-Ян Фледерус. Лудогорец направи втори и последен опит тази седмица, за да привлече веднага 30-годишния вратар, но от “лалетата” явно нямат нужда от тези пари.

Трябваше да помислим внимателно. Офертата беше интересна, предвид броя на мачовете, които ни остават да изиграем и сумата, която ни предложиха в замяна. Обсъдихме това добре на всички нива в клуба и решихме да не приемем предложението на Лудогорец“, коментира Фледерус пред „RTV Noord“.
Падт е част от Грьонинген от лятото на 2014 година и вече е изиграл 247 официални мача за отбора си. А Лудогорец го искаше още сега, за да може стражът да се адаптира и от лятото да се бори за титулярно място с Пламен Илиев и Владо Стоянов. Това пък означава, че бразилецът Ренан дош Сантош ще бъде освободен.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments