> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Демонтажът на козирката на Армията е в ход


0
0
101

Около 1 милион лева струва демонтажът на стадион “Българска армия”, обяви членът на Управителния съвет на “Спортни имоти Българска армия” Даниел Димов.

При силен медиен интерес днес стартира разрушаването на славната козирка на сектор “А” на “Армията”. Присъстваха двамата изпълнителни директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев, репортери и представители на фирмата изпълнител “Ростер”.

Специална машина, една от едва петте такива в целия свят, откърти първото парче от козирката, като цялостният демонтаж ще бъде извършен на етапи с цел минимално въздействие върху околната среда в парка.

Даниел Димов увери, че няма вариант стадионът да не бъде построен и успокои феновете, че процесът по реконструкцията е необратим. 

“Това няма да е само стадион, а ивент център. Ще има различен тип събития, не само футболни мачове. Капацитетът ще бъде 16-18 хиляди зрители. Няма как да е за 40 000 души, трябва да се мисли и за поддръжката. От опит знам, че по-лесно е да го построиш, отколкото да го поддържаш. Демонтирането ще струва около 1 милион лева, което е евтина цена за такъв тип дейност. Очаква се то да приключи до два месеца, малко по-рано от предвидените по план 3 месеца”, коментира Даниел Димов.

Техническият ръководител на обекта Юксел Караахмед добави, че демонтажът е съобразен с опазване на околната среда.

“Набляга се на екологията. Има дървета, на които сме направили екранизация, така че да ги запазим цели.  Демонтажът става бавно, за да избегнем замърсяване на въздуха. Всичко върви по план, няма изненади на този етап”, каза Караахмед.

снимка: Facebook

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx