> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА подготвя събарянето на козирката


0
0
301

ЦСКА показа любопитни кадри от събарянето на стадион “Българска армия” и обяви, че се подготвя за разрушаването на козирката на сектор “А”.

“Демонтажът на стадион “Българска армия” напредва с бързи темпове. Днес беше разрушена част от административната сграда, за да се подготви теренът за влизането на специализирана техника, която ще събори козирката на сектор “А”, съобщиха от клуба.

В четвъртък предстои медиен ден, по време на който представители на фирмата изпълнителен “Ростер” ще запознаят широката общественост с напредъка по обекта и методите на демонтаж.

Разчистването на терена трябва да приключи до три месеца, след което да се пристъпи към строеж на новия стадион на ЦСКА. 

От клуба увериха, че новият стадион ще бъде изграден изцяло чрез методи за устойчиво развитие. В тази връзка “червените” организират кампания по случай Деня на Земята на 22 април. От клуба призовават привържениците си да дадат старите си дрехи и обувки за рециклиране, в замяна на което ще получат отстъпка от следваща покупка в магазина пред сектор “А” на “Армията”.

“Заповядай между 20.04.-22.04., 10-19 ч. в пространството пред магазина и върни старите си дрехи и обувки за рециклиране. В замяна ще получиш отстъпка от следваща покупка в официалния ни магазин. Кампанията по случай 22.04. е още една малка крачка към това да продължим да бъдем отговорни към заобикалящата ни среда, нашата родина и нашата планета. Бъди част от една по-красива и чиста природа”, заявиха от ЦСКА.

снимка: Facebook

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx