> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Добрин Гьонов: ЦСКА ще е един


0
1
325

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов работи на спортната карта да има само един ЦСКА. В момента неговият клуб и този на Гриша Ганчев – ЦСКА-София, претендират за правоприемник на автентичното дружество, фалирало на емблематичната дата 9 септември 2016 г.
Гьонов заяви тези амбиции на клуба им при днешното представяне на Стойчо Младенов, който ще изпълнява длъжността на оперативен директор при “червените”.

“Не мисля, че парите са поставяни под въпрос. Нашата цел е да има обединение сред феновете и да има единен ЦСКА. Обединение на феновете и хората, за да имаме един ЦСКА. От това разделение, което го има, печелят нашите опоненти. В близко или далечно бъдеще клубът ще бъде един. От ден едно се опитваме да покажем, че това е работещият модел – клуб на феновете и клуб на легендите”, обяви Гьонов.

“Няма да обърнем гръб на никого. Всеки е добре дошъл да дойде и да подкрепи отбора. Стойчо Младенов е оперативен директор и ще спомага за структурното и организационно равнище. Искаме да се развиваме. Сами знаете в европейските клубове колко хора работят в оперативното развитие. Убеден съм, че ще ни бъде безкрайно полезен. Спортно-техническата власт си остава единствено и само в ресора на Любо Пенев. Знаете, че си партнираме с баскетболния отбор. Имаме проект за развитието на клуба. Подобряваме с всеки изминал ден стадионът в Бистрица и тренировъчните бази. Не спираме да развиваме клуба и някои изненади ще видите още в неделя”, допълни шефът на “червените”.

Снимка: Фейсбук

0
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx