> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов стана оперативен директор на ЦСКА 1948


0
0
394

Легендарният нападател на ЦСКА Стойчо Младенов беше представен като оперативен директор на ЦСКА 1948. Това вероятно означава, че той приключи с треньорската си кариера.
Младенов изрично подчерта, че всички спортно-технически решения за футболния клуб ще взема старши треньорът Любослав Пенев.

“Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор. Преминавам в друга сфера – като ръководител. Надявам се клубът да постигне целите си. Клуб, който е основан от фенове и легенди на ЦСКА. Развива се, работи се професионално. В клуба има способни хора – легенди на ЦСКА. Нямам други оферти от България и изборът ми е да премина като ръководител. Щастлив съм, че идвам в клуб, в който има табели на ЦСКА. Със своя опит ще бъде полезен във всяка една сфера в клуба. Това е новост за мен”, заяви Младенов при представянето си в хотелския комплекс “Царско село”.

“Всеки е в правото си да бъде недоволен. Аз съм достатъчно зрял човек, за да преценя какво трябва да направя. Какво по-естествено има от това да отида в клуб, в който работят мои съотборници. След като ме принудиха да напусна ЦСКА от „Българска армия”. Къде да отида? В Левски или Лудогорец…? Така мислих, но имах възможност през тези три месеца да се срещам с хората от клуба, със спонсорите и добих представа за този клуб”, продължи той.

“До колко е богат спонсорът не знам. Това е най-малката заплата, която някога съм получавал. Не е това водещото в моята кариера, макар че интригите говорят друго наляво и надясно. Наясно съм в какъв клуб влизам – с големи амбиции и цели”.

“Знаете, че е прецедент да бъдем в един клуб с Любо Пенев. Силни характери сме, нормално е да има искри. Има какво да ни обедини. Има за какво да работим успешно. Тепърва ще разбирате много новини. Надявам се всичко да осъществя на 100%“, сподели Младенов за отношенията си с настоящия треньор на ЦСКА 1948.

“Защо да не бъда на стадиона в мача с ЦСКА? Какво ми пречи? Както получавам крайни СМС-и, така и одобрителни. Това са нормални неща. Да наречем ли Гибона предател, че беше в ЦСКА? Ще дам най-доброто от себе си за просперитета на клуба. И на мен не ми е приятно, че има две ЦСКА. Това зависи от нас, искам да видя единен ЦСКА. Стига с това разделение. Ако съберем всичко в едно, ЦСКА ще бъде непобедим. Има разделение между феновете, между легендите. Защо в Левски няма разделение? При нас продължава и то се поощрява”.

Самото наименование оперативен директор подсказва. Спортно-техническата част е дадена на Любослав Пенев. Това е правото на всеки един треньор. Оттам нататък ще работим с Добрин Гьонов. Амбициите ни са да се развиваме. Тази година трябва да сме по-напред. Всички сме с характери на победители. Ние търсим максимума във всеки един мач. Разделението продължава. Надявам се това да прекъсне. Никой не желае разделение. Аз мечтая за единен ЦСКА. Нека който е по-добър от ЦСКА 1948 и ЦСКА да победи”, обобщи Младенов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx