> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА: Всяко дете заслужава да бъде щастливо


0
0
855

Футболният ЦСКА подкрепи благотворителна инициатива по случай първия учебен ден, днешния 15 септември. От “Армията” се включиха тематично в тази дейност, защото са уверени, че “всяко дете заслужава да бъде щастливо на първия учебен ден!”

“За съжаление, огромен брой деца в България няма да посрещнат 15септември с нови учебни пособия. Само във Врачанска област са локализирани 840 ученици, чиито семейства нямат възможността да им купят необходимите материали за нормален учебен процес. Един учител там обаче се грижи възможно най-много от тях да се зарадват на нови пособия. За поредна година Мая Методиева организира инициативата “Прави добро. Бъди добър”, която набавя раници и учебни материали за нуждаещи се малчугани. До края на август бяха събрани едва 20 ранички от необходимите 840″, пишат от лагера на “червените” на официалния си сайт.

“Провокирани от желанието да бъдем част от доброто, въвлякохме академията на ЦСКА и първия отбор в кампанията с цел да помогнем на повече ученици. Събрахме стотици ранички и ги занесохме лично на децата, заедно с футболисти от школата. По този начин искахме да помогнем не само на онези в беда, но и да научим нашите деца да са милостиви и съпричастни с нуждите на другия. Футболистите от школата посетиха и къщата на едно от семействата, а видяното ще помнят дълго. Сблъскаха се с един различен свят, свят на нищета, който всички ние трябва да опитаме да променим към по-добро.

Кампанията “Прави добро. Бъди добър” продължава до края на септември. Призоваваме всеки, който има възможност, да се включи в нея. Информация как да го направите ще намерите тук: https://shorturl.at/anyHM
Благодарим на всички родители от школата и на всеки, включил се от първия отбор, че се отзоваха и помогнаха”, добавиха още от ЦСКА.
Това е поредната положителна новина от “Армията”, където скоро ще започнат реконструкцията на стадиона.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx