> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА обвини Акрапович в лъжи


45 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обвини вече бившия треньор на вицешампионите Бруно Акрапович в лъжи. Благоевградчанинът използва профила си във фейсбук, за да представи своята версия за уволнението на босненеца. Според него поставените цели са били доста конкретни и съвсем различни от тези, които обяви именно Акрапович. Стоилов уточни, че раздялата с бившия наставник на Локо Пд не е станала по телефона. Явно е имало доста разговори и обезщетение. Обикновено в България договорът се къса, след като се изплатят три заплати на уволнения.

“Мисля, че след интервютата на Бруно е редно да се уточни следното: Поставена му е цел Купа и шампион, ако стане 2-ри, понеже си знаем номерата в смешното ни първенство, и вземе Купата, договорът автоматично му се удължава, без коментар за играта и резултатите на отбора след зимната подготовка. Всичко е минало, благодаря му за свършеното в ЦСКА и му желая успех”, написа Стоилов!

“П.П: И да уточня друго…, че се видях лично с него, очи в очи, и му съобщих, че вече не е треньор на ЦСКА. А не както се спекулира, че съм му казал по телефона. Много неточности станаха вече”, допълни той.

Снимка: ЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading