> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович е изгонен за 10 сек. от ЦСКА


52 0

Вече бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович проговори, след като бе освободен от клуба. Босненецът разкри, че главният мениджър Стойчо Стоилов му е съобщил точно за 10 секунди за решението, че е уволнен.

“Не съжалявам, че станах треньор на ЦСКА. Това е най-силният отбор в България. Целта бе отборът да е на второ място и да спечели Купата на България. За съжаление, животът на треньора е такъв. Багажът ти винаги трябва да готов. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобщи решението на ръководството. Не ми бе обявена конкретна причина за решението. Но го приех. Не съм обиден на никого в ЦСКА. Смятам, че се представихме добре. Можехме да сме по-добри в атака”, заяви пред “Нова тв” Бруно.

“Нито един треньор не иска да се разделя с най-добрите си играчи. Клубната политика е такава. Надявах, че ще вземем качествени заместници на Али Соу и Валентин Антов. Взехме играчи, но им е нужно време”, заяви още Акрапович.

“Не съм имал проблеми с играчите. Четох какво се пише. Имахме хубава атмосфера в съблекалнята. В последно време аз си комуникирах с Данаил Ганчев. Имаше напрежение, след като Гриша Ганчев обяви, че се оттегля от клуба. Опитах да го туширам. Няма да кажа лоша дума за ръководството на ЦСКА. Стискам палци отборът да вземе Купата. Ако аз бях начело, това 100% щеше да се случи”, заяви още Акрапович.

Снимка: ЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading