> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Благо Георгиев получава пост в Левски


0
0
61 0

Благо Георгиев започва работа в Левски. Това разкри бъдещият собственик на футболния клуб Джоузеф Диксън. Англичанинът призна, че бившият национал и юноша на Славия го е довел на “Герена”.

Благой Георгиев ще има важна роля в клуба. Той беше човекът, който ми каза, че Левски е най-големият клуб в България. Познавам го от много време. Каза ми, че феновете са най-добрите в България. Показа ми колко е важна историята на този футболен клуб. Той е родолюбец и се грижи за имиджа на България. Той има важна роля за бъдещето на Левски“, каза на пресконференция Диксън

Моето желание е Павел Колев да продължи да бъде изпълнителен директор. Ще говоря с него и ще му направя предложение. Знам, че той е страшно кадърен и върши добре своята работа”, допълни англичанинът.

Той се зарече да инвестира $250 млн. в Левски. Планът на англичанина е да построи нов стадион, както и търговски център. Всичко щяло да се случи в следващите три години. Диксън обяви на пресконференция, че парите са подсигурени от негови американски партньори, но не пожела да разкрие нито един от тях. Президент на клуба остава Наско Сираков.

Снимка: Спортал

0
0