> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Разпродадоха билетите за Левски – ЦСКА


64 0

Билетите за дербито между Левски – ЦСКА бяха разпродадени. От здравното министерство позволиха да има по максимум по 1000 фена в четирите сектора. Така “сини” и “червените” ще имат по 2000 привърженици на “Васил Левски”. “Вечното дерби” е в неделя от 17.00 часа.

Ето какво написаха от Левски:

“Уважаеми привърженици,
билетите за двубоя срещу “ЦСКА-София” от 26-ия кръг на Първа лига на 25 април, неделя от 17.00 часа на Национален стадион “Васил Левски” са изчерпани.

Напомняме Ви, че в Сектор “А” на Национален стадион “Васил Левски” ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор “А” и за Сектор “В” на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов”. Сезонните билети за Сектор “Б” също ще важат за мача на Национален стадион “Васил Левски”.

Призоваваме Ви за спазване на противоепидемичните мерки по време на мача – физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитна маска за лице”.

Ето и съобщението на ЦСКА:

“Армейци,
уведомяваме Ви, че всички 2000 пропуски за дербито с Левски бяха разпродадени още днес преди обяд. Информираме Ви, че касите на стадион “Българска армия” вече са затворени и няма да отворят през утрешния ден.

С тези от Вас, които са успели да се сдобият с ценните хартийки, ще се видим на стадиона!”

Снимка: ЦСКА

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading