> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Истерия за билети за “Вечното дерби”


49 0

Дълга опашка от фенове, чакащи да закупят своите билети за дербито между Левски и ЦСКА, се заформи пред касите на стадион “Българска армия”. Двубоят е утре от 17.00 часа на националния стадион “Васил Левски”.

От здравното министерство позволиха да бъдат допуснати по 1000 зрители във всеки един от секторите. Това означава, че 2000 привърженици на “червените” ще могат да наблюдават на живо сблъсъка от 26-ия кръг на родния шампионат.

За символичните гости са отворени секторите “В” и “Г” на Националния стадион. Ще работят само входовете 13, 14 и 15 за сектор “В” и 19, 20 и 21 за “Г”.

“В тази връзка, за мача от XXVI кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“, „ПФК Левски“ пуска в продажба за своите привърженици ограничено количество билети за Сектор „Б“. В Сектор „А“ на стадион „Васил Левски“ ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор „А“ и за Сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Сезонните билети за Сектор „Б“ също ще важат за мача на Национален стадион „Васил Левски“.
Пропуски ще се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в Сектор “A” на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов”. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.
При условие, че останат непродадени билети за сектор Б, те ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на касата на Национален стадион „Васил Левски“ на улица „Гурко“ от 12:00 до 17:00 часа.”, обявиха от Левски.

“Пропуските за дербито с Левски ще бъдат пуснати в продажба в събота, като червените привърженици ще могат да закупят своите билети само и единствено от касата на стадион „Българска армия“ (намираща се до фен магазина). В събота тя ще работи от 10:00 до 19:00 часа, а в деня на мача работното й време започва от 10 часа до изчерпване на количествата и началото на срещата.
Феновете на ЦСКА ще могат да подкрепят любимците си от секторите „В“ и „Г“ на Националния стадион. Отворени за мача ще бъдат входовете 13, 14 и 15 за сектор „В“ и 19, 20 и 21 за „Г“, оповестиха от ЦСКА.

Цените на билетите са както следва:

  • Сектор В – 15 лева
  • Сектор Г – 10 лева
Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading