> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов: Писмо от УЕФА в БФС заради Боби няма, ще го пуснат с гълъб


0
0
255

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов направи любопитно изказване в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по БТВ относно писмото на ФИФА и УЕФА, с което те запитаха БФС какво се случва с връщането на Борислав Михайлов.

„Няма такова писмо. Може би ще го пуснат с гълъб. Такова писмо няма“, каза Стефанов.

Самото писмо се появи в медиите на 5 май, а малко след това от футболната централа признаха за съществуването му като написаха: „На 4 май 2021 г. по електронен път в Българския футболен съюз е постъпило запитване от страна на ФИФА и УЕФА относно текущата ситуация във федерацията вследствие на оттеглената оставка от страна на Борислав Михайлов“, което не кореспондира с изказването на Стефанов.

Босът на „белите“ не пропусна отново да се заяде с Димитър Бербатов и кандидатурата му за поста президент на БФС. „Всеки има право да се кандидатира, ние сме демократична държава. Крушарски каза, Порточанов. Аз ще ви кажа едно нещо. Поп Кръстю е предал Левски, Бербатов предаде България. Той каза: „Аз не искам да играя за България, няма да играя за националния“. Сега иска да да стане президент. Га ръфаше кифтетата не рива, сега ривеш. Когато си 100% българин няма значение кой управлява. Важното е да играеш за България. Когато можеше да се класира България, той избяга. Тези, които станаха четвърти в света, какво да ги правим? Да ги изхвърлим на улицата. Аз да се притеснявам от промяната? Аз я искам, но той не е промяната. Аз съм сигурен, че ти да се кандидатираш, по-добре ще управляваш. Не искам хора, които забравят откъде са тръгнали… Затова хората си оставят цървулите в къщата. Където отидеш в света, казват Стоичков“, каза Стефанов.

Той коментира и оттеглената оставка на Борислав Михайлов. „Боби Михайлов отговаря за себе си. Не съм му настойник. Решението не е общо. Връщането на оставката си е негово решение. Аз нямам право да го питам защо. Той е президент. Аз може да съм Венци Стефанов, но спазвам чинопочитание. Бил съм войник и знам как трябва да се отнасяш към висшестоящите“, заяви президентът на Славия.

„В БФС трябва да застане честен, точен, познат, човек, който наистина… не само глупости. Има хора, които са дали много за българския футбол. Известни, обичани хора, които могат да направят промяната в българския футбол. Географията на футбола трябва да е в цяла България. Не може да е в 4-5 града и да си играят няколко отбора и да си правят с телевизиите и да си правят каквото искат. Вие знаете ли какво е мач в 20 часа ноември месец. За да имало интерес. Обясняват ни какъв страшен интерес имало, защото било с плейофи. Не виждате ли, че заради тази пандемия всички не излизат. На Бразди се вдигна рейтингът“, каза още Стефанов.

Членът на Изпълкома направи и друго странно изказване. Той заяви, че от събраните подписи от Христо Порточанов за извънреден конгрес едва 3 или 5 клуба са си свикали общи събрания и са внесли редовни документи. „Писма от Груйчо Дочев. 95% от писмата нямат нищо общо с истината. Порточанов изпраща измислени бивши съдии изхвърлени от футбола и отива при кмета. 3 или 5 бяха нормалните. Може да проверите в БФС“, каза Стефанов. От друга страна обаче заяви, че 350 клуба са написали редовно, че искат да няма извънреден конгрес.

Какво е направил Бербатов? Нали е помощник треньор на Етър. Носи табелата „Край на колоната“. Той трябва да се учи. Последните 4-5 години, откакто Емил Костадинов отговаря, два пъти играем финал за Европейско първенство“, каза Стефанов.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments