> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефът на БФС: Рано е за изводи


37 0

Михаил Касабов призна, че още е рано да се правят изводи за работата на новия селекционер Ясен Петров. Той тръгна с две загуби начело на България, като във втория мач нашите отстъпиха на Италия с 0:2 на стадион “Васил Левски”. Временно изпълняващият длъжността президент на БФС обаче смята, че пораженията от суперфаворитите в групата не са критерии за работата на Джанини от Пловдив.

“Рано е за генерални изводи, но България игра добре срещу Италия. Дай Боже, вижда се, че има желание. Трябва да се работи много. Надявам се на победа в следващия мач. Сега България игра по-добре и дано в следващия мач момчетата изиграят още по-добър мач и да постигнат успех. Всичко се постига с работа. Рано е да си правим изводи за работата на Ясен Петров“, заяви Касабов. Нашите гостуват на Северна Ирландия в сряда.

На същия полюс беше нападателят Андрей Гълъбинов, който води атаката срещу “адзурите”.
“Да, завръщане в националния отбор след няколко години. Доволен съм от играта и от отбора. Първото полувреме показахме добър футбол. Ако съдията не беше свирил тази съмнителна дузпа, мачът можеше и по друг начин да свърши.
Със Спас Делев се познаваме от години, добър футболист е. Проблем нямаше, трябваше да имаме много комуникация и концентрация. Трябва да тръгнем от този мач. От това, което показахме. Това все пак е четирикратен световен шампион. Това са футболисти, които играят заедно то години, не беше лесно.
Слаби отбори няма.
Северна Ирландия не е Италия или Швейцария. Имат си своите силни, но и слаби стани. Ще се опитаме да се приберем с нещо от гостуването”, заяви Гълъбинов.

“Показахме, че можем да се сбием и реагираме. Показахме, че можем да бъдем отбор и да бъдем заедно. Дузпата в 43-ата минута малко ни пообърка сметките. Нямаме време за синхрон, но затова сме събрани най-добрите в националния отбор. Трябва да работим и слушаме треньора.
Отиваме в Северна Ирландия да се сбием и победим. Дори и от загубите извличаме позитивизъм. Ние най-много искаме да победим. Виждате, че винаги има реакция. Не виждам защо трябва да навеждаме глави”, обяви Момчил Цветанов.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading