> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов съветва Хари Кейн за трансфера


0
0
325

Димитър Бербатов предупреди английската звезда Хари Кейн, че го очакват тежки разговори с боса на тима Даниел Леви. Както е известно, английският национал пожела да напусне „шпорите” след края на сезона.
В същата ситуация изпадна и самият Бербатов през 2008 г., който тогава подаде молба за трансфер в опит да уреди преминаването си в Манчестър Юнайтед. Българинът призна, че това е напрегнат момент за всеки един футболисти и предупреди Кейн, че го очакват напрегнати разговори с клубната управа.

“Подаването на молба за трансфер е различно преживяване за всеки футболист. Някои играчи са уверени, правят го с високо вдигната глава, а други са нервни и напрегнати. Когато аз подадох такава молба в Тотнъм се намирах някъде по средата на всичко това. Следвах своя път и това ми даваше увереност, за да не бъда нервен, но в същото време не бях супер уверен. Просто знаех, че това е нещо, което трябва да се случи”, сподели Митко в колонката си за букмейкъра “Betfair”.

“Беше разочароващо за клуба и феновете, но това бе последната стъпка в моето развитие, която трябваше да направя, и я направих. Беше толкова отдавна и ми е трудно да си спомня какво точно се случи, но тогава бях с моя агент и адвокат, подадохме молбата и имах доста напрегната среща, но останалото е история. Беше странен момент, защото осъзнаващ, че това е разочароващо за хората, но трябва да си силен и да следващ пътя си. Това се случва във футбола”, каза още кандидатът за председател на БФС.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments