> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов търси подкрепа от пловдивските клубове


0
0
283

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с кмета на Пловдив Здравко Димитров. След срещата бившият нападател на Манчестър Юнайтед заяви, че двамата са си говорили за футбол, баскетбол и спорт като цяло. Берба потвърди, че му предстои да се среща с местните отбори и се надява да получи подкрепа от тях.

“Нормално е да покажеш уважение към кмета на Пловдив, когато идваш тук. Да кажеш здрасти поне. И двамата сме спортни хора, вече бивши, за съжаление. Ще се виждам с отборите от региона и напълно нормално е да оповестя на кмета присъствието си. Нищо различно не си казахме, общи приказки. Поговорихме си за баскетбол, футбол, за подобни неща. Това са нормални неща, които си говорят такива хора”, заяви Бербатов, цитиран от “Дспорт”.

“Нещата винаги са с две страни – или напред, или не. Понякога са в застой, но все си мисля, че след уверенията към жителите на Пловдив нещата със стадион „Локомотив“ ще станат по най-бързия начин. Може би е по-важно да станат по най-правилния начин. За да може като отидеш на мач, да ти е кеф. Сядаш на стадиона и не искаш да си ходиш. По тази линия ще се получи, но и други хора трябва да го кажат“, коментира той темата за стадион „Локомотив“.

Аз съм тук заради подкрепата от местните клубове. Както каза вече тръгваме да обикаляме, ще говорим с отборите, надявам се да дойдат всички, за да чуят какво имам да им кажа”, каза още Димитър Бербатов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments