> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Босненец гони Ханзи Флик от Байерн


38 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик е в конфликт със спортния директор на клуба Хасан Салихамиджич и е много вероятно да напусне поста си след края на сезона. Между двамата има много големи разногласия, за което съобщава вестник „Билд“.
Флик е информирал ръководството на клуба, че ще вземе решение за бъдещето си в края на сезона, тъй като в момента не е доволен от събитията в клуба и ролята му при взимането на решенията относно трансферната политика.

Напрежението между него и босненеца е огромно. Флик иска да има думата относно привличането на нови попълнения, а Салихамиджич, от друга страна, не иска треньорът да му се бърка в работата, за която отговаря.
Досега трансферите винаги са се извършвали от ръководството и работата на треньора е да работи с онези играчи, които клубът наема.

Конфликтът между Флик и Салихамиджич продължава отдавна. Очевидно е, че шефовете на Байерн Мюнхен ще трябва да избират между един от тях в края на сезона. 56-годишният Флик спечели титлата в Бундеслигата, Купата на Германия и Суперкупата, Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство. Сега той пак ще триумфира в Германия, но в Шампионската лига Байерн загуби първия 1/4-финал от гостуващия ПСЖ с 2:3.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading