> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Младежите разбиха и Казахстан в Турция


64 0

Младежкият национален отбор на България продължава с отличното си представяне на “Анталия Къп”. Във втория си мач “лъвчетата” обърнаха Казахстан с 3:1. Това е втори успех за тях, след като на старта нашите обърнаха Украйна с 2:1.

Нашите момчета не оставиха никакви съмнения, че са по-класният тим и можеха да стигнат и до далеч по-изразителна победа. Владимир Николов (51) и Димитър Тонев (58 и 60) бяха точки за нашите, като и трите попадения паднаха в началото на втората част в рамките на само девет минути, а казахстанците оформиха резултата в края на мача от спорна дузпа. В последната минута на срещата Денислав Ангелов пък остави нашите с десет души за пресилен втори жълт картон, но това не помрачи добрите впечатления от играта на нашите особено през втората част.

През първата част до попадения не се стигна, въпреки че нашите момчета бяха по-активният тим през повечето време на полувремето. Резултатът бе открит от България в 51-ата минута. Тогава Николов открадна топката от вратаря на казахстанците и без проблеми я прати в опразнената врата за 1:0. Седем минути по-късно вече водехме с 2:0 – Тонев получи топката отляво и след като се нагласи за стрелба, прецизно прати топката по земя във вратата на съперника. Две минути по-късно отново Тонев вкара – 3:0. Халфът на Ботев получи пас от Доминик Янков и след като вратарят излезе неразчетено, българинът прати топката в опразнената врата от дистанция.
В следващите минути с пропуски се отличиха Кольо Станев, Денислав Ангелов и Илия Груев-младши. В 81-ата минута съдийката от Турция отсъди пресилена дузпа за казахстанците, след като Груев докосна леко съперник и арбитърът посочи бялата точка. От изпълнението съперникът на нашите реализира почтеният си гол. В последната минута на редовното време Ангелов бе изгонен, тъй като получи втори жълт картон, защото се приближи твърде близо до топката при изпълнение на фаул от страна на Казахстан.

Състав на България: 12. Виктор Николов 6. Попов, 4. Х. Петров, 15. Мирчев, 22. Галчев, 3. Бауренски, 6. Янков, 11. Тонев, 7. Шопов, 14. Кръстев, 10. Владимир Николов

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading