> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томас Бах е преизбран за президент на МОК


0
0
240

Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах бе преизбран за още един мандат. Германецът беше единственият кандидат за поста и получи пълна подкрепа на днешното гласуване, получавайки 93 гласа от общо 94 гласували членове на МОК. Това ще бъде последен четиригодишен мандат на Бах начело на организацията.

Голямата му задача е провеждането на Олимпиадата в Токио. Той подчерта, че Игрите това лято ще се проведат по график, като единственият въпрос е как точно ще изглеждат те.
“Токио продължава да бъде най-добре подготвеният град за домакинство на Олимпиада в историята. На този етап няма причина да се съмнявам, че откриващата церемония ще се състои на 23 юли. Въпросът не е дали, а как ще се проведат Олимпийските игри. МОК работи с пълни сили заедно с нашите японски партньори и приятели, за да направим Олимпиадата една безопасна манифестация на мира, солидарността и силата на човечеството да преодолее пандемията. Моята цел е да създам безопасна, сигурна и справедлива среда за всички спортисти”, обяви Бах.

“Благодаря на всички от дъното на душата си за огромната подкрепа и този вот на доверие. Това е дори по-неочаквано след реформите и трудните решения, които трябваше да вземем”, допълни президентът на МОК. Според правилата на организацията първият мандат на 67-годишния Бах бе 8 години, но вторият е с продължителност 4 г.

Снимка: olympic.org

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments