> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФПС потвърди наказанието на Антъни Иванов


0
0
114

Българска федерация по плувни спортове потвърди наказанието от три години лишаване от състезателни права на плувеца Антъни Иванов. В сила остава и наложена глоба в размер на 2000 лева за уронване на престижа на федерацията.

Санкцията беше наложена на националния рекордьор на 200 м бътерфлай с решение на Управителния съвет от 27 септември 2023 година. Състезателят обжалва, но днешното Общо събрание на централата с участието на 45 клуба остави в сила наказанието.

“По време на събранието беше разгледана жалбата на състезателя на ПСК “Черно море” Варна Антъни Иванов във връзка с наложеното му от Управителния съвет наказание заради серията медийни изяви на Иванов, в които чрез неверни твърдения, клевети, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, отделни състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, така и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта, Българския олимпийски комитет и Антидопинговия център.

 Общото събрание на БФПС потвърди наложената санкция на състезателя. 82 гласа подкрепиха решението на УС на федерацията, 2 гласа бяха “против”, а 3 “въздържал се”.

 Гласуването на Общото събрание оставя в сила наказанието от три години спиране на състезателни права и глоба в размер на 2000 лв”, се казва в съобщението на федерацията.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx