> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Майкъла се подигра на Акрапович, който беше изгонен от ЦСКА


38 0

Георги Илиев-Майкъла коментира треньорската смяна в ЦСКА. Бившият изпълнителен директор на “червените” смята, че ходът е напълно правилен, защото Бруно Акрапович не е показал качества да води столичани. Късно в неделя вечерта от “Армията” пуснаха съобщение, че босненецът е сменен с Любо Пенев, който още днес започва работа.

“Любо си тръгна от ЦСКА, защото му влияеха за избора на играчи за определен мач, за трансферите и той затова напусна. За да се върне сега, трябва да има сериозни промени в ЦСКА.
Бруно е един много добър треньор. Не можем да отречем неговите качества. Просто много страхливо стъпи в ЦСКА, защото разликата между Локо Пловдив и ЦСКА е много голяма, ние сме го коментирали. В Пловдив е едно, тук е съвсем друго нивото и очакванията. Добрият треньор е този, който бие. Щом няма резултати, ЦСКА да отпада рано от нещата, няма как да продължи да бъде треньор. Любо Пенев е един от най-добрите треньори в България“, добави той.

Илиев коментира и загубата на България от Италия с 0:2.
Добър мач за националния отбор, можеше спокойно да завърши 1:1, защото няма такава дузпа. Даде най-малко реалната, несериозно е. Отборът игра много добре, втори мач търсят на Сисиньо място. Този футболист с нищо не помага на националния отбор. Виждам по-добро самочувствие от мача с Швейцария, тогава беше трагедия. Оптимист съм, имаме добри футболисти от младите, трябва да обърнем внимание на повече футболисти от младежкия национален отбор. Виждате, че не можем да тичаме колкото европейските отбори. Това ни е най-големият проблем, работата в школите у нас е на много ниско ниво. Това го коментирам вече 15 години.

Условията за младите футболисти в България са трагични. Изключвам Лудогорец, който не го броя за български отбор, защото там са професионални нещата, другото е една мизерия. Това е наличието на българските футболисти, нямаме по-добри от тези – това излиза от българските отбори. Нивото е под европейското, няма с какво да го сравнявам”, обобщи Майкъла.

Снимка: БНР

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading