> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясен Петров гледа национали в Турция


0
0
460

Селекционерът на националния ни отбор Ясен Петров отлетя за Турция, където ще наблюдава на живо няколко контроли на български отбора. В момента в южната ни съседка се подготвят Лудогорец, Славия, Арда, ЦСКА 1948 и Монтана. Новият наставник на “трикольорите” ще следи на живо изявите на някои от набелязаните от него футболисти за представителния тим.

“Бъдещето е във всеки един, който е подготвен. Надявам се младите да имат повече амбиция, да тренират все по-добре и да показват качествата си.
Почти всеки ден ще наблюдавам контроли. Програмата ми е запълнена, надявам се да събера доста информация.
По принцип съм доста емоционален и винаги ще бъда такъв. Надявам да предам позитивната емоция и на хората, с които работя. Иска ми се 2021-а да ни донесе късмет и силен дух”, заяви пред БНТ Петров.

Реално той така започна работата си, защото футболът в България ще бъде подновен чак на 11 февруари, когато Спортист Своге “приема” Лудогорец в Разград в мач за Купата на България.

В същото време треньорът на Царско село Любо Пенев пожела успех на Джанини от Пловдив, но го предупреди да внимава, защото е публична тайна, че част от състава се определя от мениджърските интереси.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments