> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясен Петров: Всеки може да играе за България


Ясен Кралев

0
0
354

Ясно ми е с какво се захващам, когато има резултати, нещата вървят добре, когато няма, аз ще поема отговорност новият селекционер на националния ни отбор Ясен Петров. Джанини от Пловдив вече наблюдава проектонационалите и ще викне тези, които са в добра форма.

При всички положения ще се опитаме да създадем настроение и да направим всичко възможно за добро представяне на квалификациите за Световното в Катар през 2022 г. За първия мач с Швейцария тепърва ще каже кои са участниците – първо “чужденците”. Надявам се да бъда затруднен и да има по-голям избор. Предстоят пътувания в чужбина и в страната за избор на футболисти. Всеки един, който е на добро ниво, трябва да е готов за повиквателна в националния”, каза пред бТВ Петров.

“Много ми се иска да видим израстването на българските футболисти. В момента няма футбол в спортното училище, времето е различно, няма я улицата, сега има блокове, а едно време играехме по 8 часа. За да станеш звезда като Роналдо, трябва да си отдаден изцяло на тази игра. Несравними са нещата с Китай, където съм бил доскоро, там имат план до 2025 г. Те живеят заедно в един камп и през цялото време мислят само за футбол”, разказа той.

Играчите на националния ми отбор трябва да са много мотивирани, не става въпрос само за 100-процентово себераздаване, те трябва да са умни, надявам се, че ще успеем. Много важна е връзката ни и с младежкия национален отбор”, каза още Петров. Той призна обаче, че в България трудно се работи и играе, защото сме негативно настроени.

“Решенията кой да играе в националния отбор ги взимаме като екип, ние сме трима души и ще си носим отговорността. И предшествениците ми са искали да постигнат най-доброто, убеден съм. Възхищавам се на Бербатов като футболист, желая му успех и в новата му роля като треньор на Етър. Ивелин Попов е възможно да се върне, но в момента има контузия“, допълни селекционерът на България.

В Китай на Ясен Петров най-много му липсвал тараторът, налегнала го и носталгията, липсата на семейството. “Човек трябва да има мечти, целта ни е да се представим максимално добре на Световното догодина, обобщи Джанини.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments