> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ювентус преговаря, но Дибала напуска


0
0
257

Ръководството на Ювентус поднови преговорите за новия договор на Пауло Дибала, съобщиха италианските медии. Агентът на аржентинския играч Хорхе Антун, пристигна тази сутрин на базата на Юве в Континаса и разговаря два часа с управата на клуба. На срещата присъства и президентът на торинския гранд Андреа Аниели.

Договорът на Дибала изтича в края на сезона и той е свободен да преговаря и с други клубове, като през лятото може да напусне Торино като свободен агент. Италианските медии обаче вече съобщават, че разбирателство няма и на този етап нападателят ще напусне клуба в края на сезона.

Преди няколко месеца двете страни стигнаха до споразумение за подновяване на контракта с годишна заплата за играча в размер на 10 милиона евро, но впоследствие Ювентус оттегли предложението си и занижи финансовите условия.

Според информации на Апенините, новото предложение на Юве е за преподписване със запазване на настоящата заплата на играча от 7 милиона евро годишно.
Дибала страда от контузии през този сезон и пропусна 15 мача заради различни болежки. Вчера той започна за първи като титуляр от месец насам и вкара първия гол за победата на Юве с 2:0 над Салернитана.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx