> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ювентус подсигури 135 млн. евро от спонсор


джиджи буфон

0
0
2296

Ювентус си осигури 135 млн. евро приход за следващите три години. Шефовете на “Старата госпожа” просто продължиха договора с основния си спонсор Jeep. Така производителят на автомобили ще налее въпросната сума в клуба.
“Ювентус постигна договорка за подновяването на договора със спонсора на фланелките на тима за още три години. Новият контракт е доказателство за удовлетворението на двете страни от съвместната работа. Jeep и Ювентус са в партньорство от сезон 2012/13. Договорката гарантира на клуба по 45 милиона евро на сезон, като сумата може да варира според постигнатите резултати”, се казва в изявлението на гранда от Торино.
Jeep е собственост на компанията Exor, която от своя страна е притежание на семейство Аниели-Елкан, които държат основния пакет акции и на италианския гранд.

В същото време треньорът на Юве Андреа Пирло продължава подготовката за рестарта на Серия А. Юве приема Удинезе в неделя в дербито на кръга. Мачът е ключов, защото “бианконерите” се борят за рекордна десета поредна титла, но изостават от лидера Милан с 10 точки, но имат и мач по-малко.

От Торино работят и по селекцията. Вече ненужният Сами Кедира е на път да си намери нов отбор. Вестник “Гадзета дело Спорт” твърди, че полузащитникът пътува за Англия, където трябва да преговаря с Евертън. Мениджърът на „карамелите“ Карло Анчелоти познава добре футболиста от съвместната им работа в Реал Мадрид. По подобен начин италианският специалист привлече и Хамес Родригес през лятото.
Кедира ще излезе почти без пари на Евертън. В специализирания сайт transfermarkt.com световният шампион с Германия през 2014 година е оценен на едва 2 млн. евро. Иначе Юве го закупи срещу 20 милиона от Реал, но 33-годишният Кедира вече е далеч от най-добрата си форма.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx