> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Англия: Лудогорец, Ювентус и Селтик се борят за рекорди по титли


лудогорец

0
0
445

Лудогорец, Ювентус и Селтик са трите отбора, които могат да поставят рекорд в страната си по най-много спечелени поредни титли. Това изчисли английската държавна медия “Би Би Си” в материал по темата, в който с описани кои са потенциалните постижения, които могат да бъдат подобрени във футбола през 2021 година.
Ако “орлите” успеят да спечелят и тази година efbet Лига, то това ще бъде първият български отбор с десет поредни първи места. Същото се отнася и за Селтик, който обаче към момента изостава на 16 точки от Рейнджърс Глазгоу, и е с три мача по-малко в шотландското първенство.
Десета поредна титла за Ювентус също ще е абсолютен рекорд не само за Италия, но и за Топ 5 първенствата в Европа. Към момента обаче “Старата госпожа” изостава на 10 точки от първия Милан и заемат шеста позиция.
Най лесна изглежда задачата на разградчани, които след есенния дял на първенството водят с 6 точки пред втория и третия Локо Пд и ЦСКА.
Лудогорец, Селтик и Ювентус обаче са далече от европейския рекорд по поредни титли. Той се споделя от Линкълн Ред Импс от Гибралтар и Сконто Рига (Латвия), като и двата тима имат по 14 поредни отличия.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx