> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ювентус абдикира от титлата в Серия А


0
0
422

Ювентус почти абдикира от титлата в Серия А. Това призна треньорът Андреа Пирло след изненадващото 1:1 с домакина Верона. С изпуснатите две точки “Старата госпожа” рискува да изостане на 10 точки от водача Интер, ако “нерадзурите” спечелят домакинството на Дженоа. Пирло смята, че в момента на разполагат с боеспособен отбор, след като се вижда, че “бианконерите” не могат да печелят лесните мачове, а за трудните да не говорим.

Знаехме, че мачът ще е тежък, а равенството със сигурност е разочароващ резултат за нас. Най-трудното беше да поведем, но го направихме. За жалост, има малки детайли, които младите футболисти все още не разбират. Това, както и липсата на опит, ни костваха загубените точки”, коментира Пирло.

“Когато излязохме напред в резултата, трябваше да сме пределно концентрирани. По-младите сякаш не усетиха, че победата може и да ни се изплъзне. Казах на Кристиано Роналдо и Алекс Сандро да ги навикват, но това не беше достатъчно. Обмислях да преминем към схема с четирима в защита, но нямах добри опции от пейката. След час игра някои от момчетата видимо се умориха, но това беше очаквано”, призна наставникът на Юве.

“Когато престанахме да пресираме, за Верона се отвориха повече пространства. Това е отбор, който те принуждава да изразходваш много енергия, а ние играхме мачове през три дни и не сме достатъчно свежи. Имахме възможности да вкараме втори гол, но не ги използвахме. Теренът също не беше в идеално състояние. Дали сме зависими от головете на Кристиано? Опитваме се да работим с това, с което разполагаме. на всеки отбор биха липсвали футболисти като Алваро Мората и Пауло Дибала”, отбеляза Пирло.
В града на Ромео и Жулиета португалската суперзвезда Кристиано Роналдо откри резултата в 49-ата минута, но Антонин Барак изравни в 77-ата. Така за втори път този сезон тимът на Иван Юрич измъква точка от шампиона, след като и първият мач завърши при 1:1.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments