> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефът на Байерн се изсмял на договора на Меси


0
0
408

Шефът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге отхвърли възможността клубът да привлече нападателя на Барселона Лионел Меси, като заяви, че заплатата на аржентинеца, и тези във футбола като цяло, са нереалистични. Пандемията от коронавирус удари финансово клубовете, които страдат от липсата на приходи от билети заради липсата на фенове по трибуните. Румениге не е доволен от факта, че Меси е получил толкова голямо възнаграждение от Барселона, като според информациите той заработил 122 млн. евро на сезон. Договорът на 33-годишния аржентинец изтича в края на сезона, като евентуално подновяване на контракта зависи до голяма степен от това кой спечели президентските избори на „Камп Ноу“ в близките месеци.
“Изсмях се, когато видях договора на Меси с Барселона… Мога само да го поздравя за спечелването на такъв астрономически контракт. Но тази ситуация със заплатите трябва да се промени“, написа 65-годишният германец в туитър.

Междувременно, италианският футболен журналист Фабрицио Романо съобщи, че защитникът на Байерн Мюнхен Давид Алаба, чийто договор също изтича през лятото, ще се присъедини към Реал Мадрид със свободен трансфер, въпреки че все още не се е стигнало до финализиране на сделката.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments