> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шави съветва играчите на Барса преди мача с Айнтрахт


0
0
220

Треньорът на Барселона Шави Ернандес се опитва да свали самочувствието и да обясни на своите играчи, че нищо не е даденост само заради името на клуба, в който играят. Каталунците, които са категоричен фаворит за спечелването на Лига Европа според мнозина, днес гостуват на германския Айнтрахт (Франкфурт).

“Много е опасно да се отпуснеш и да бъдеш самодоволен. Отпускането е неприемливо и не може да се случи, обясни бившият полузащитник пред журналистите на стадион Дойче Банк Парк. В днешно време всеки знае всичко за опонентите си, противниците винаги са подготвени. Силните страни, интензивността, желанието за победа дори – всичко се знае. И ние се нуждаем от всичко това, за да спечелим. Ако се отпуснеш, противникът просто ще те прегази”, опитва се да убеди журналистите Шави.

И прибави, че също толкова внимателно ще подходи към утрешния си съперник, който е 9-и в Бундеслигата, но пък преди това отстрани Бетис с общ резултат 3:2.

“Айнтрахт може и да е непознат в Германия, но те имат страхотен отбор. Искам да обърна внимание върху преливането от една фаза в друга, а също така виждам, че са много опасни при скоростни атаки. Те са труден, сложен за елиминиране опонент. Хората едва ли не смятат, че е даденост да сме на полуфиналите, но аз съм много далече от това мнение”, добави Шави Ернандес.

“Tе елиминираха Бетис, като бяха много по-добри в много фази от двата мача. В първенството създадоха доста трудности и за Байерн, и за Борусия (Дортмунд). При всичко това е жалко, че хората в Испания не ги познават и ги подценяват. Разбрах, че за тях това е исторически мач и аз искам моите футболисти да отговорят на мотивацията, която очаквам от противника”. Тимът му обаче е фаворит, защото набира сила – в Испания Барса вече излезе втори.

Нападателят Феран Торес, който е един от играчите във форма за Барса, се съгласи с треньора си и заяви, че всички са фокусирани и очакват тежък мач.
“Виждам нашата съблекалня наистина мотивирана”, заяви Феран Торес. Чака ни много важен мач за нас. За първи път Барселона играе на този стадион и срещу Айнтрахт Франкфурт и има доста сериозен ентусиазъм. Съперниците ни са доста добре във физическо отношение и ще направят всичко, за да ни спрат. Но пък ние дойдохме тук за победа”, заяви още Феран Торес.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx