> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Барселона излезе втори в Испания


0
0
352

Отборът на Барселона затвърди впечатляваща си форма, като се наложи над прекия съперник Севиля с 1:0 у дома. Победното попадение в мача бе изработено от младата надежда Педри, като то бе в стила на напусналия идол Лионел Меси. С успеха тимът на Шави Ернандес се изкачи на второ място в класирането и въпреки изоставането от Реал Мадрид, ще се бори до последно за титлата в Испания.

19-годишният Педри бе заобиколен от трима защитници извън наказателното поле, като с няколко бързи движения успя да се освободи от тях и да намери пролука покрай отлично игралия вратар на Севиля Ясин Буну за победния гол. Барселона имаше и други положения, но вратарят на гостите се справи блестящо, а удар на Жерар Пике срещна гредата.
Това бе шеста поредна победа за тима на Барселона в първенството.

“Много съм доволен. Вярвам в работата, усилията, жертването и колектива. Ние се представихме добре, помагахме си, всички се раздадоха и не спряха да тичат. Когато я има тази основа, резултатите постепенно ще дойдат. Това е най-силният ни момент от сезона. Доминирахме срещу страхотен съперник. Те са супер отбор, а Лопетеги е невероятен треньор. Този успех е със стойността на шест точки. Вече сме на втората позиция. Спечелихме с един гол, но аз още преди мача казах, че това ще е като финал“, заяви треньорът на Барса Шави Ернандес.

“Това бе невероятен гол. Имаше адреналин. През цялото време знаех, че ще дойде. Обичам да побеждавам. Смятам, че отборът го заслужаваше. Не сме изпратили послание към никого. Посланието е към нас самите. Атмосферата в отбора е страхотна. В Ла Лига, докато имаме дори и теоретичен шанс, трябва да продължаваме да се борим. Ще опитаме. Искаме да спечелим оставащите си мачове. Трудно можем да очакваме Реал да направи толкова много грешки, но ние ще се надяваме до последно”, призна още наставникът.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx