> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шави се оплака от хитрите германци


0
0
359

Треньорът на Барселона Шави Ернандес отново се върна към болезнената загуба от Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа с 2:3. Това стана на пресконференцията на тима преди срещата с Кадис за първенство, която е в понеделник вечерта.

“Всичко започна много зле в четвъртък още на излизане от хотела. Всичко ни обърна гръб. На стадиона не успяхме да влезем през първия тунел и трябваше да отидем до втория. Беше неприятно във всеки смисъл. Почувствахме се ограбени в собствената си къща”, коментира Шави.

Той все още се надява, че от Барселона ще могат да намерят виновните за това, че по трибуните имаше повече от 30 000 фенове на Айнтрахт Франкфурт, разположени във всички сектори.

“Надявам се да дадат подходящи обяснение, знам че ги търсят. Това беше грешка на клуба, очевидно е. Очаквам първо да ни обяснят на нас какво се случи и после на медиите. Това, което е ясно, е, че не бива да се повтори никога”, пожела си Шави.

Каталунците вече са започнали разследване на случилото се, като в. “Mundo Deportivo” съобщава, че феновете на германския тим са се сдобили с билети по всякакъв възможен начин извън официално предоставените им 5000 пропуска.

Обяснението на Барса гласи, че в дните преди мача опит да се закупи билет от германски IP адрес е бил директно блокиран, а на практика с такива са можели да се сдобият единствено членове на клуба – така наречените “сосиос”, което повдига още повече въпросителни. Това изглежда по никакъв начин не е спряло немците, които са се сдобили с билети и през различни местни туроператори.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx