> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Айнтрахт изхвърли Барселона от Лига Европа


0
0
703

Барселона приключи в Лига Европа след загуба от Айнтрахт (Франкфурт). Немският тим се наложи с 3:2 като гост на “Камп Ноу”. Първата среща в Германия завърши 1:1. Така каталунците се провалиха в мечтата си да спасят донякъде сезона с трофей от Лига Европа. Любопитна подробност е, че съставът на Шави беше като гост на “Камп Ноу” предвид многобройните фенове на гостите, които бяха препълнили стадиона. В Каталуния се изсипаха над 30 000 немци.

Срещата започна вихрено за Айнтрахт. Още в 3-ата минута те получиха дузпа, реализирана от Костич. В 37-ата минута германците удариха отново. Боре получи извеждащо подаване и напредна, освободи си пространство и шутира от далечно разстояние. Феновете на тима, които са многобройни, изпаднаха в екстаз, виждайки топката да се забива в горния ляв ъгъл за 0:2.
Каталунците така и не намираха отговор на тежкото предизвикателство и до края на полувремето не създадоха опасни положения.

През втората част, Барса опита натиск, но за сметка нова немският тим бе по-остър. Айнтрахт предприе светкавична контраатака, завършена от Линдстрьом, който отправи много опасен удар към далечния ъгъл на Тер Щеген, но вратарят изби.
В 67-ата минута, всичко изглеждаше решено. Костич получи топката отляво в наказателното поле и с коварен удар прати топката в долния десен ъгъл на вратата. Пет минути преди края на редовното време, попадение на Серхио Бускетс бе отменено заради засада. Все пак капитанът на каталунците успя да се разпише почетно в продължението, за да намали на 1:3.
В последната минута на продължението Барселона получи право да изпълни дузпа. Депай я би, вратарят изби, топката се отби в горната греда и тупна на сантиметри зад голлинията за 2:3.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx