> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА привлече аржентински халф от Турция


0
0
440

ЦСКА привлече полузащитника Федерико Николас Варела Ескудеро. 25-годишният футболист се изявява като плеймейкър и през есента защитаваше цветовете на елитния турски Денизли.
Tой премина днес медицински прегледи и парафира личния си договор, след което се включи в следобедната тренировка на отбора. Не е изключено, по преценка на треньорския щаб, новото попълнение да направи своя неофициален дебют в утрешната контрола срещу Ботев Враца.

25-годишният футболист се изявява като плеймейкър и беше взет за заместник на Юнус Санкаре, който беше продаден на гръцкия гранс Панатинайкос.

“Феде Варела, както е наричан халфът за по-кратко, има интересен път на развитие досега. Той е аржентинец по рождение, но детството му преминава в Испания, където получава местно гражданство. Кадър е на школата на Селта Виго, след което преминава в швейцарския тим Нион. Качествата на младока впечатляват скаутите на Порто и на 18-годишна възраст техничарят подписва договор с „драконите“. В продължение на три сезона Варела изиграва 70 мача и отбелязва 16 гола за дублиращия тим, а в началото на 2018 г. е преотстъпен в Портимонензе, с който дебютира в елита на Португалия. Кариерата му продължава в испанската Сегунда дивизион с тимовете на Райо Махадахонда, Леганес и Лас Палмас преди да се стигне до трансфера му в Денизлиспор”, написаха от “Армията”.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments