> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Официално: ЦСКА продаде Юнус Санкаре на Панатинайкос


0
0
388

ЦСКА трансферира халфа Юнус Санкаре в гръцкия гранд Панатинайкос, потвърдиха от Атина. “След нелеки преговори ръководството на “червените” постигна договорка по всички свои финансови условия и френският полузащитник ще облече екипа на атинския клуб”, се казва в съобщението на софиянци.

ЦСКА направи всичко възможно да задържи футболиста и за пролетния полусезон, но решаващо се оказа неговото желание да търси ново предизвикателство. Трансферната сума и детайлите по контракта остават конфиденциални.
Пожелаваме успех и късмет занапред на Юнус Санкаре, който записа общо 23 мача, 3 гола и 5 асистенции с армейската фланелка във всички надпревари и бе със сериозен принос за пробива на тима в Лига Европа през есента”, заявиха още от “червения” клуб. Договорът на играча, който е със сенегалски корени, е за година и половина

Избрах Панатинайкос, защото е страхотен клуб за всеки футболист, който има амбиции. Много се радвам, че съм тук. Познавам г-н Дреоси от години и беше по-лесно да реша да дойда, както и треньора. Добре е, че говорят френски, защото това ще ми помогне да се адаптирам. Искам да помогна на Панатинайкос да изпълни целите си, да се върне в Европа и да играя с него там”, бяха първите думи на Санкаре след подписването на договора му. 31-годишният Санкаре премина в ЦСКА от френския Бордо през юни 2020 година.

По информации от Гърция, халфът е подписал като свободен агент, но това едва ли е така, защото Гриша Ганчев няма а пусне никой да си тръгне без пари, ако има възможност да вземе нещо за него. Санкаре е именно такъв футболист. Впоследствие стана ясно, че ЦСКА ще вземе около 250 000 евро за играча.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments