> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА прати Ахмедов в Азербайджан


0
0
398

Нападателят на ЦСКА Ахмед Ахмедов ще играе през пролетта в Нефтчи Баку. Ръководствата на двата клуба се разбраха таранът да бъде преотстъпен до края на сезона във вицешампиона на Азербайджан. Ахмедов пристигна на “Армията” миналия февруари. От тогава той изигра с червената фланелка общо 27 мача във всички турнири, в които отбеляза 5 гола. 25-годишният Ахмедов бе привлечен от “червените” от Дунав (Русе), който впоследствие се разпадна.

За Ахмедов това ще бъде първи престой в чужбина, след като досега е играл единствено в родни клубове – започва кариерата си в Черноморец (Бургас), а след това преминава през ПФК Бургас, ОФК Поморие и Дунав.
“Пожелаваме на Ахмед Ахмедов много здраве и успехи в новото футболно предизвикателство!”, написаха от ЦСКА на официалния си сайт.

“Радвам се, че съм в този отбор и ще направя всичко, за да му помогна. Надявам се, че в края на сезона Нефтчи ще спечели шампионата. Знам, че това е голям клуб и с времето ще постигна още по-големи победи. Сега чакам да получа виза и да дойда в Азербайджан. Вероятно след седмица. Вече разговарях с ръководството на клуба и ще се радвам да помогна”, каза Ахмедов пред телевизията на клуба.

В същото време стана ясно, че бившият клуб на новото попълнение в ЦСКА Жорди Каседо – Витория Баия, продължава да мотае столичани. От “Армията” са в очакване на жълтата карта на играча, за да могат да го картотекират. Документът трябва да бъде изпратен от бразилския клуб, където за последно игра нападателят.
Еквадорецът обаче се раздели със скандал с Витория, като даде на съд клуба пред властите в Бразилия и ФИФА за неполучени заплати. Той претендира за $120 000, които така и не ги е получил.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments