> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович хвали Кайседо след първия му гол за ЦСКА


0
0
456

Бруно Акрапович похвали най-новото попълнение Джорди Кайседо за представянето му и гола в контролата срещу Локомотив (София), спечелена с 3:1. Също така треньорът на “червените” призна, че иска да задържи каращия проби нападател Бисмарк Чарлс и по тази тема вече е говорил с Данаил Ганчев, син на шефа Гриша Ганчев.

“Винаги си доволен, когато биеш. Но трябваше да направим повече неща. Липсваха Йомов, Матей, Бусато. Това са малки неща, но са големи когато искаш да направиш нещо. Водихме на почивката, но не бях доволен. След това се оправихме и вкарахме още два. Локо е силен отбор, неудобни са.
Иначе общата оценка за подготовката е добра – имаме стил на игра и виждам нещата, които искам. Миналата година беше всичко набързо. Сега имаме време да се запознаем. Жеферсон се контузи за пореден път на същото място, другите са здрави. Готови сме за старта на пролетния полусезон”, обяви Акрапович

Кайседо е играч, който е много здрав, много е трудно да му се вземе топката. Има хубава скорост, търси най-прекия път към вратата. Това се вижда. Вкара гол, имаше още една възможност. Доволен съм, че е при нас. Представя се като лидер. Взех решение. Говорих с Дани Ганчев. Ще се опитаме да привлечем Чарлз, ако е възможно”, допълни босненецът.

В контролата игра и вратарят Димитър Евтимов, който по принцип е дълбока резерва на бразилеца Густаво Бусато.
“Първото полувреме започнахме малко колебливо. Отборът на Локо София ни пресираше високо и не можехме да разиграваме. Второто полувреме свалихме топката и вкарахме красиви голове. Винаги има върху какво да се работи. Всички контроли играхме добре. Ползотворна подготовка, отборът се обигра добре и чакаме с нетърпение подновяването на сезона“, обяви Евтимов.

“Тепърва ще се опознаваме с новите момчета. Като колектив сме доста добре. Аз винаги съм готов да играя. На вратата, за съжаление, само един играе. Ако треньорът ми даде шанс, ще дам всичко от себе си. Не може да говорим за подценяване срещу Славия. Всяко гостуване на стадиона в “Овча купел” е много трудно. Трябва да покажем играта от контролите – да тръгне добре мачът и да доиграем сезона.

Важното е да не изпускаме точки срещу отбори, които не са в топ 6. Моите уважение към тях, но трябваше да печелим срещу тях, а загубихме точки. Имаме реален шанс да станем шампиони, ако се представим добре срещу отборите от топ 3″, смята стражът на ЦСКА.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments